nedeľa 22. septembra 2013

Pozor pozor :)


Týmto príspevkom by som vám chcela dať do pozornosti stránku KAMzaKRASOU.sk, mnohé ste si ju iste všimli. Táto stránka je určená predovšetkým ženám, kde môžete nájsť kopu zaujímavých článkov o kráse, kozmetike, móde. Nájdete tu recenzie kozmetických produktov v sekcii "testovali sme" , kde prispievam svojou troškou aj ja. Každý pondelok sa teším na horoskopy a taktiež sa rada inšpirujem receptami, ktoré tu nájdem. Chystám sa z nich niečo ukuchtiť a pridám sem na blog, ak sa mi teda podarí :)



Ak ste súťaživé a rady sa súťaží zúčastňujete, ste na dobrom mieste. Neustále totiž prebieha nejaká súťaž, kde sa dajú vyhrať super vecičky, kozmetické balíčky, knihy, premeny vizáže a mnoho iného :) 

Veľmi som sa potešila spusteniu e-shopu, na čo sme sa viaceré dlho tešili. Stále tam pribúdajú nové produkty a môžete si tam zakúpiť aj originálne ázijské BB krémy, ktoré sa teraz tešia veľkej obľube a sú neporovnateľné s BB krémami v našich drogériách. 
Stránku si môžete lajknúť na Facebooku a tak vám novinky neuniknú.
Na tejto stránke si rada oddýchnem, inšpirujem sa a vždy sa dozviem niečo zaujímavé. Verím, že sa bude páčiť aj vám kočky :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára