nedeľa 27. októbra 2013

Dermacol - minerálny kompaktný púder

V poslednej dobe patrí tento púder medzi moje najobľúbenejšie produkty. Púder používam vždy po nanesení mejkapu alebo BB krému, inak by som sa po čase leskla. Púder od Dermacolu má zmatňujúci efekt a bola som naň zvedavá, pretože od tejto značky som púder ešte nemala. 


Obal je pekný a praktický v spodnej časti, pod púdrom sa nachádza zrkadielko a hubka na nanášanie púdru, no ja ju nepoužívam, lebo radšej na púder používam štetec. 


Čo o púdri píše Dermacol?

Dermacol sľubuje, že vďaka zmatňujúcemu účinku zabráni pocitu mastnej pleti a svojou dokonalou priľnavosťou zabezpečí perfektný konečný efekt. Pigmenty, ktoré púder obsahuje, zrovnávajú farebné nedokonalosti a podtrhnú prirodzenú farbu vašej tváre. Púder sa môže aplikovať na akýkoľvek typ pleti.

Mám odtieň č. 02, ktorý mi na moju svetlú pleť sadol perfektne. Počas dňa som ho nemusela aplikovať viackrát, stačilo ráno naniesť jemnú vrstvu a v pohode vydržal. Ak však máte náročný deň, odporúčam ho mať v kabelke pre prípad, že treba prepúdrovať :)


V minulosti som mala problém nájsť vhodný púder, pretože buď som vyzerala ako pomaranč alebo ako keby som si kýchla nad balíčkom múky. Preto mám v obľube sypké transparentné púdre, ktoré ma ešte nikdy nesklamali. Na tvári ich ani nevidno, no pritom dodržia, čo sľúbia. Hoci tento púder nie je sypký, svoju úlohu si plní skvele a pleti sa krásne prispôsobí. Určite ho odporúčam.
Keď mi však dôjde, chcem vyskúšať sypký púder od Dermacolu, ktorý dievčatá tiež chvália. Jeho nevýhodou je len to, že sa vám môže vysypať ak sa poruší obal alebo dobre neuzatvorí.

Cena tohto púdra sa pohybuje okolo 5,60 eura čo je myslím veľmi dobrá cena.
Celú recenziu s viac fotkami si môžete pozrieť TU.

4 komentáre:

  1. Tento púder ma čaká, keď miniem Creme Puff od Max Factor :) Už sa naň teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daj potom vedieť ako si s ním spokojná :)

      Odstrániť
    2. Určite o ňom napíšem, lebo som zvedavá :) Stále hľadám dokonalý púder, dlhá misia je to :)

      Odstrániť
    3. No to máš pravdu :) Budem rada, keď napíšeš svoj názor a verím, že bude pozitívny :)

      Odstrániť